fbpx
Unik, brugervenlig & hurtig

Jekko minikraner

Hos Stiholt er vi importør og forhandler af Jekko minikraner, som er et helt unikt, højteknologisk og innovativt produkt. Minikranerne er udstyret med enten dieselmotor eller elmotor med batteripakke.

I spidsen for Stiholts Jekko-aktiviteter står Kurt Nielsen, som har arbejdet tæt med Jekko de seneste 15 år og kommer med 20-års erfaring indenfor branchen.

Få et dybere indblik i de mange forskellige kraner samt deres specifikationer på vores officielle hjemmeside for Jekko.

Hvorfor en minikran?

Jekko tilbyder en komplet serie modeller udstyret med diesel motor, elmotor eller batteripakke og en bred vifte af vedhæftede filer inklusive kroge- eller hydrauliske jibs, grabmanipulatorer til rør og bjælker, vakuumløftere til glasruder samt løftebjælker. Alle værktøjer er fuldt integreret med funktionerne og basismaskinens sikkerhedsanordninger.

#1 Kompakt

Den begrænsede størrelse for minikranen gør det muligt at nå ethvert sted. Den kan nemt køre igennem en døråbning eller flyttes i bygningens elevator uden behov for ændringer.

#2 Sikker

Minikraner er de sikreste på markedet grundet deres geometriske stabilitetssystem, som interagerer med LMI og kranens stabilitetsområde.

#3 Hurtig

Minikraner kan hurtigt blive sat op, da de er nemme at bruge og har en høj arbejdshastighed.

Derudover tilbyder vi også et bredt udvalg af diverse løftegrej og vakkumsug fra euroTECH og bæltekøretøjer fra AlmaCrawler, som vi har et tæt samarbejde med. Vi tilbyder en løsning, så du ikke behøver at gå på kompromis med håndtering af diverse materialer - ligemeget om det er vandret eller lodret håndtering. Vores udstyr er velegnet til at løfte og flytte store overflader som f.eks. glas, træ, metal, sten, plast eller spånplader.

Vil du gerne vide mere om vores minikraner?

Sælger - Kurt Nielsen

Kurt Nielsen

Sælger - Søren Sasse

Søren Sasse