fbpx

Unikt nivelleringssystem

Almac

Oplev Almacs bæltekøretøjer som arbejder med et specielt nivelleringssystem, der muliggør arbejde på stigninger i op til 20 grader. Perfekt til dig der arbejder med tunge materialer, som kan veje op til 6000 kg.

Multi-Loader 6.0

Multi-Loader 6.0 fra Almac er den seneste generation af bæltekøretøjer, som er udstyret med det mest avanceret nivelleringssystem. Den er perfekt til dig i situationer, hvor du skal arbejde med tunge materialer, som kan veje op til 6000 kg. Maskinen er også fjernstyret, så du kan styre igennem de smalleste steder, lige meget hvilket underlag du kører på.

Hvorfor en Multi-Loader?

En Multi-Loader 6.0 er den perfekte model, hvis du skal håndtere tunge materialer af forskellige typer. Specielt er modellerne særlige nyttige til f.eks.:

• Byggemateriale

• Industrielle og civile inventar

• Glaspaneler

Maskinernes alsidighed gør dem derfor ideelle til benytte både i byggesektoren og i andre situationer som f.eks. havearbejde eller landbrug.

Højt service- og kvalitetsniveau er vejen frem

Vi har over 20 års erfaring og viden indenfor branchen, hvilket gør, at vi kan gøre en forskel for vores kunder. Det er dét, der driver os i vores arbejde; at kunne tilbyde de rigtige løsninger, som vores kunder har behov for.

Kurt-Nielsen
Kurt Nielsen

Sælger

Soeren-Sasse
Søren Sasse

Sælger