fbpx

Ydelser hos Stiholt Hydraulic

Vi har en bred kundekreds, der spænder lige fra vognmænd med en enkelt lastvogn til større transportvirksomheder, renovatører og firmaer med lastvogne til transport af egne varer. Højt kvalitetsniveau i produktsortiment og serviceydelser har altid været firmapolitik for os.

Individuelle løsninger

Vi behandler alle vores kunder ens - nemlig ved at behandle dem forskellige. Selvom mange af vores kunder måske driver deres virksomhed i den samme branche, kan de sagtens havde vidt forskellige ønsker til opbygning af deres renovationsbiler, kraner og hejseladsbiler. Vi tilbyder altid løsninger, der er målrettet den enkelte kundes behov. Oplev nogle af vores produkter og services herunder.

NTM-Mercedes

Specialist i renovationsbiler

Når skraldemanden kommer forbi en gang om ugen, er der stor chance for, at han kører i en bil, der er bygget op hos os. Vi er eneforhandler i Danmark af renovationsaggregater fra NTM i Finland - en af Nordens største producenter af renovationsaggregater gennem et halvt hundrede år.

NTM er et kvalitetsprodukt, der konstant er under udvikling og optimering til renovationskøretøjer. Vi fører hele NTM’s omfattende program fra baglæssere og frontlæssere og aggregater med op til fire kamre, således der kan afhentes fire fraktioner samtidig med et enkelt køretøj. Som en af de største aktører på det danske marked for renovationsaggregater, har vi et komplet reservedelsprogram til NTM’s produkter.

Palfinger

Førende med kraner

Vi er i stand til at imødekomme de ønsker og krav, vores kunder må have. Vores kunder benytter kraner til løft af skrot, asfalt, grus eller byggematerialer, men i virkeligheden er der næsten ingen begrænsninger. Vores kraner kan bruges til alt, der skal løftes, og vi monterer på alle køretøjer fra varevogne til store lastvogne. 

Ønsker kunden individuel tilpasning af f.eks. slanger og tilbehør, foretages det ligesom det efterfølgende montagearbejde på vores egne værksteder. Langt de fleste kunder ønsker at få en kran, tilpasset til netop deres behov.

Foruden kraner leverer vi bl.a. kroghejs til containerløft samt forskellige tilbehør til kraner.

reservedele_aalborg

Vi er fulde af numre

Samlet råder vi over 35.000 numre på vores reservedelslagre, hvilket gør vores velkvalificerede medarbejdere godt rustet til at klare enhver situation, som kunderne bringer os i.

Vi fører et komplet originalt reservedelsprogram til alle vores produkter. Uanset hvilke bil, vi har solgt, eller hvilket tilbehør der er monteret, vil vores reservedelslager være leveringsdygtigt i alle tænkelige reservedele. Også kunder, der ikke kører Scania, ikke har monteret renovationsaggregat fra NTM eller Palfingerprodukter, kan være tryg ved at aflevere deres bil til service eller reparation hos os. Vi har nemlig også et omfattende reservedelsprogram til alternative mærker på lager.

IMG_0746_1

Serviceafdeling for dyretransport

Den ene af de to Nørre Aaby afdelinger har specialiseret sig i service og reparation af dyretransporter. Afdelingen har til opgave at sikre, at køretøjerne er egnede og ikke skader dyrene undervejs i transporten. Det kan være reparation af indvendigt og udvendigt udstyr på dyretransport som tag, dæk/etager, låger, skillerum og ventilation med dertilhørende styringer.

Vi holder os løbende opdateret på regler hos Fødevarestyrelsen vedr. håndteringen af dyr i forbindelse med transport.

Uopfordret ansøgning

Vi er fulde af numre

God service er hjælp, når kunden er brug for det. Derfor tilbyder vores serviceafdeling også assistance 24 timer i døgnet - uanset hvor kunden bor eller har brug for professionel hjælp. Med fem afdelinger rundt i Danmark og et stort antal servicevogne, står vi klar døgnet rundt klar til at servicere vores kunder. Alle vores afdelinger har eget værksted og servicebiler tilknyttet. Vi servicerer renovationsudstyr, øvrigt udstyr indenfor affaldshåndtering, kraner, læssebagsmække m.m.

Tendensen er, at flere og flere af vores kunder arbejder på alle tider af døgnet. Derfor skal de selvfølgelig også stole på, at vi er på pletten, når de har brug for os.

Svejsning_NoerreAaby-scaled-e1663842454920

Højt service- og kvalitetsniveau

Vores værksteder beskæftiger dygtige medarbejdere, der er uddannet lastvognsmekanikere, smede eller klejnsmede, og som løbende efteruddannes, således at de til enhver tid er i stand til at matche de krav og forventninger, kunderne stiller os som en naturlig, seriøs og professionel samarbejdspartner. 

Vi har åbent bemanding på vores værksteder til kl. 17.00 i hverdagene, men har derudover et fast hold af mekanikere med døgnvagt, som gør at vi står klar med assistance, når kunderne har brug for det.

Kontakt os i dag

Vi er altid lige i nærheden

Aalborg

Tarmvej 2,
9220 Aalborg Øst

Viborg

Ærøvej 14,
8800 Viborg

Nørre Aaby

Fabriksvej 11,
5580 Nørre Aaby

København

Avedøreholmen 92,
2650 Hvidovre