fbpx
NTM renovationsaggregater

Ene-importør i Danmark af NTM

Vi tilbyder hele det omfattende program fra finske NTM, hvor vi er ene-importør i Danmark. NTM er specialister i materiel til renovations-køretøjer, og vi fører alt fra baglæssere til frontlæssere og renovations-materiel med op til fire forskellige kamre, så der kan hentes fire forskellige typer affald med kun ét enkelt køretøj.

NTM garantivilkår 12 måneder
NTM garantivilkår 24 måneder

Vi fører hele NTM’s omfattende program

Vi er eneforhandler i Danmark af renovationsaggregater fra NTM i Finland - en af Nordens største producenter af renovationsaggregater gennem et halvt hundrede år.

NTM er et kvalitetsprodukt, der konstant er under udvikling og optimering til renovationskøretøjer. Det er et af de mest optimale på grund af styrken og vægtbelastningen. NTM renovationsaggregater fås i alle størrelser, lige fra de mindste til lastvogne på 6 tons til de største på 32 tons.

Vi fører hele NTM’s omfattende program fra baglæssere og frontlæssere og aggregater med op til fire kamre, således der kan afhentes fire fraktioner samtidig med et enkelt køretøj. Som en af de største aktører på det danske marked for renovationsaggregater, har vi et komplet reservedelsprogram til NTM’s produkter.

For vores kunder er det afgørende, at vi altid har de relevante reservedele, så bilerne i tilfælde af uheld eller nedbrud hurtigst muligt kan komme på vejen igen. Den hårde konkurrence i renovationsbranchen kræver effektivt, solidt og stabilt materiel - det har vi hos Stiholt Hydraulic.

Vil du gerne vide mere om NTM skraldebiler?

Sælger - NTM

Søren Bach

Sælger - NTM

​Henrik Schjøth