fbpx

Hvem er Stiholt Hydraulic?

Om os

Stiholt Hydraulic blev etableret i 1991 og har fire afdelinger beliggende i Aalborg, Viborg, Nørre Aaby og København. Størstedelen af vores aktiviteter består af opbygning, reparation og vedligeholdelse af materiel inden for vores hovedområder: Palfinger kraner, Fassi kraner, renovationsmateriel fra NTM og Jekko minikraner.

Vi sælger, servicerer og reparerer lastbilkraner, renovationsaggregater samt selvkørende Jekko kraner og slamsugere og det meste af andet med hydraulik. Vi er servicepartner for ROLBA slamsuger og servicerer samt reparerer alle typer slamsugere, og vi er servicepartner for Hammar sideloadere i alle vores fire afdelinger.

Aalborg

Tarmvej 2, 9220 Aalborg Øst

Den største afdeling ligger i Aalborg. Her arbejder vi bl.a. med ny-opbygninger, slamsugere, kraner og NTM aggregater. Vi har et godt sammenhold med god værkstedshumor. Vores arbejdsopgaver er meget forskellige, så vi tilpasser os til de opgaver som kommer ind igennem døren.

Har du lyst til at arbejde hos os, så send en uopfordret ansøgning til job@stiholt.dk – skriv i emnefeltet at du søger hos Stiholt Hydraulic i Aalborg – ellers kig forbi og spørg efter Troels Nielsen.

Stiholt Hydraulic Aalborg

Viborg

Ærøvej 14, 8800 Viborg

I Viborg finder du vores nystartet værksted, som tilbyder service på NTM skraldebiler samt en bred service på alt forefaldende hydraulik som f.eks. slamsugere, tipsættevogne, hejselad og kraner.

Har du lyst til at arbejde hos os, så send en uopfordret ansøgning til job@stiholt.dk – skriv i emnefeltet at du søger hos Stiholt Hydraulic i Viborg – ellers kig forbi og spørg efter Kim Boier Andersen.

Servicepunkt-Viborg

Nørre Aaby

Fabriksvej 11, 5580 Nørre Aaby

I Nørre Aaby er vi fordelt på to hold. Et hold på værkstedet, som primært arbejder med NTM skraldebiler og kraner. Det andet hold arbejder lidt længere nede, hvor de arbejder med dyretransport. Opdelingen skyldes bl.a. for, at kraner ikke forurener området med dyretransport. 

Har du lyst til at arbejde hos os, så send en uopfordret ansøgning til job@stiholt.dk – skriv i emnefeltet at du søger hos Stiholt Hydraulic i Nørre Aaby – ellers kig forbi og spørg efter Keld Morgen.

Nørre Aaby facade1

København

Avedøreholmen 92, 2650 Hvidovre

I København holder vi til på Avedøre Holme og har et moderne værksted til at boltre os på. Vi har et godt sammenhold og holdånd. Vi arbejder hovedsageligt med NTM aggregater, eller skraldekasser, så vores dagligdag er udfordrende, men alligevel alsidig.

Har du lyst til at arbejde hos os, så send en uopfordret ansøgning til job@stiholt.dk – skriv i emnefeltet at du søger hos Stiholt Hydraulic i København – ellers kig forbi og spørg efter Dan Lange eller Jeff Rosenkilde.

Stiholt Hydraulic København
IMG_1127

Job & karriere

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, hvor vi igennem uddannelse og fortsat udvikling af deres kompetencer sigter efter en høj kvalitet og tilfredshed i hverdagen.

Bliv en del af Stiholt Hydraulic

Kunne du godt tænke dig at blive en del af vores afdelinger?

Spændende arbejdsmuligheder med mange udfordringer

Et uformelt og engageret arbejdsmiljø med mange kollegaer

En fordelagtigt sundhedsordning