fbpx
Hvem er Stiholt Hydraulic?

Stiholt Hydraulic

1991 lød starskuddet til Stiholt Hydraulic, da vi blev eneimportør af NTM renovationsaggregater. I dag er vi fire afdelinger beliggende i henholdsvis Aalborg, Viborg, Nørre Aaby og København, hvor vi bl.a. beskæftiger os med salg og service af NTM renovationsaggregater og minikraner fra Jekko. Vi råder over fuldt udstyrede servicebiler, som yder hjælp ude hos kunderne i hele Danmark.

Individuelle løsninger til dig

Foruden reparation, opbygning og service tilbyder vi desuden at udføre lovpligtige, årlige eftersyn på kraner, hejse, lifte og tiplad. På alle vores værksteder tilstræber vi kundevenlige åbningstider. Blot nogle af vores services og produkter kan I finde herunder.

Service og reparation

Renovationsbiler

Servicebil til rådighed 24/7

Kraner og hejselad

Slamsugere

Læssebagsmæk

Tipsættevogn

Dyretransport

Reservedelslager

Renovationsbiler

SWECO

Diverse kranmærker

ROLBA slamsugere

Parker hydraulikpumper

Slanger og fittings

Landsdækkende værksteder

Alle vores afdelinger tilbyder landsdækkende servicebiler, som bl.a. indeholder hydrauliske komponenter, reservedele og fittings.

Nødservice 24/7

Vi tilbyder en landsdækkende service 365 dage, som både kan være hydraulikservices eller nødreparationer.

Fleksibel service

Med fuldt ydstyrede servicebiler, kan vi løse problemet hos dig, på landevejen eller hos vores fire værksteder rundt i landet.

Aalborg

Tarmvej 2, 9220 Aalborg Øst

Den største afdeling ligger i Aalborg. Her arbejder vi bl.a. med ny-opbygninger, slamsugere, kraner og NTM aggregater. Vi har et godt sammenhold med god værkstedshumor. Vores arbejdsopgaver er meget forskellige, så vi tilpasser os til de opgaver som kommer ind igennem døren.

Har du lyst til at arbejde hos os, så send en uopfordret ansøgning til job@stiholt.dk – skriv i emnefeltet at du søger hos Stiholt Hydraulic i Aalborg – ellers kig forbi og spørg efter Troels Nielsen.

Stiholt-Hydraulic-Aalborg-scaled

Viborg

Ærøvej 14, 8800 Viborg

I Viborg finder du vores nystartet værksted, som tilbyder service på NTM skraldebiler samt en bred service på alt forefaldende hydraulik som f.eks. slamsugere, tipsættevogne, hejselad og kraner.

Har du lyst til at arbejde hos os, så send en uopfordret ansøgning til job@stiholt.dk – skriv i emnefeltet at du søger hos Stiholt Hydraulic i Viborg – ellers kig forbi og spørg efter Kim Boier Andersen.

Servicepunkt-Viborg

Nørre Aaby

Fabriksvej 11, 5580 Nørre Aaby

I Nørre Aaby er vi fordelt på to hold. Et hold på værkstedet, som primært arbejder med NTM skraldebiler og kraner. Det andet hold arbejder lidt længere nede, hvor de arbejder med dyretransport. Opdelingen skyldes bl.a. for, at kraner ikke forurener området med dyretransport.

Har du lyst til at arbejde hos os, så send en uopfordret ansøgning til job@stiholt.dk – skriv i emnefeltet at du søger hos Stiholt Hydraulic i Nørre Aaby – ellers kig forbi og spørg efter Keld Morgen.

Noerre-Aaby-facade1-scaled

København

Avedøreholmen 92, 2650 Hvidovre

I København holder vi til på Avedøre Holme og har et moderne værksted til at boltre os på. Vi har et godt sammenhold og holdånd. Vi arbejder hovedsageligt med NTM aggregater, eller skraldekasser, så vores dagligdag er udfordrende, men alligevel alsidig.

Har du lyst til at arbejde hos os, så send en uopfordret ansøgning til job@stiholt.dk – skriv i emnefeltet at du søger hos Stiholt Hydraulic i København – ellers kig forbi og spørg efter Dan Lange eller Jeff Rosenkilde.

Stiholt-Hydraulic-Koebenhavn-scaled
IMG_1127-scaled

Job & karriere

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, hvor vi igennem uddannelse og fortsat udvikling af deres kompetencer sigter efter en høj kvalitet og tilfredshed i hverdagen

Bliv en del af Stiholt Hydraulic

Kunne du godt tænke dig at blive en del af vores afdelinger?
Spændende arbejdsmuligheder med mange udfordringer
Et uformelt og engageret arbejdsmiljø med mange kollegaer
En fordelagtigt sundhedsordning