fbpx

Ny adresse i Aalborg: Tarmvej 2, 9220 Aalborg

IMG_0724
Introduktion

Nye omgivelser i Aalborg

I slutningen af marts kunne Aalborg afdelingen flytte deres aktiviteter over i nogle nye omgivelser. Efter at have haft adresse på Tarmvej 7 siden 1991, var det tid til at skifte den gamle adresse ud med Tarmvej 2 og et værksted, som bl.a. byder på lidt over 650 m2 godt udnyttet plads, tre gennemgående baner og plads til ca. ni skraldebiler på én gang.

I weekenden tog medarbejderne arbejdshandskerne på og flyttede størstedelen af deres inventar over til det nye værksted på Tarmvej 2. Mandag morgen den 28. marts kunne afdelingen stille og roligt åbne op for kunderne og tilbyde reparationer, vedligeholdelse og alt service på alt forefaldende hydraulik.

- Den nye afdeling bliver skønnere for vores kunder, fordi det gamle værksted var meget upraktisk til akutte reparationer, hvor vi skulle have fragtet dem ind og ud. Så det bliver skønnere for kunderne, da vi nu har porte i begge ender og kan have plads til ca. ni skraldebiler. Så det bliver en stor fordel, at der er mere plads både til os og vores kunder. Der er færre kvadratmeter nu, men det er udnyttet meget bedre, siger Troels Nielsen.

Regnvand genbruges

Som en del af de mange nye tiltag til bygningen, er der også blevet installeret en regnvandstank ude i jorden, som opsamler regnvandet. Regnvandet skal bl.a. bruges til vask af køretøjer og hurtigere påfyldning ved trykprøvning og test af slamsugere. Denne løsning medfører også, at der ikke skal betales vandafledningsafgift, da det er regnvand som benyttes. Dette nye tiltag gavner ikke kun Stiholt på lang sigt, men også både miljøet, klimaet og den bæredygtige udvikling.

Tre forskellige lyssekvenser

Der har også været fokus på loftlyset i bygningen, da der er forskellige krav til om man svejser, laver almindeligt arbejde eller om man går og orienterer sig. I dette værksted er der blevet udarbejdet tre tændinger, hvor det er muligt at køre på 1/3-, 2/3- eller 3/3-lys. Ved præcisionssvejsning kræver det f.eks. 500 lux, hvor det ved normalt arbejde kræver 200-300 lux – så der er ingen grund til, at lyset kører på sit højeste i dagligdagen.

I forhold til Stiholts værksteder, går Kjærgaard A/S meget op i, at man skal lade være med at have lyset tændt, når man ikke er der, da man har tendens til at glemme og slukke, når man forlader bygningen. Derfor sætter de censorer og LED belysning op de steder, hvor de kan styre sig selv, uden at det bliver et problem for medarbejderne. Denne løsning er med til at reducere 30% af Stiholts forbrug, da det ikke bruges når medarbejderne ikke arbejder.

Selvom de fleste aktiviteter allerede nu er flyttet over på Tarmvej 2, så forventes det dog stadig, at der kan gå lidt tid før de helt på plads:

- Vi er sådan set nogenlunde på plads på værkstedet. Vi mangler dog lige at få de sidste ting på plads med værktøj og det – der vil ca. gå en 14-dages tid, før vi er helt på plads, siger Troels Nielsen.

Billeder fra byggeriet

image00008

05.11.21

IMG_0098_ny

06.12.21

IMG_0187

07.01.22

IMG_0553

22.02.22

IMG_0700

15.03.22

Stiholt Hydraulic Aalborg

28.03.22