fbpx
maerkat

Servicetekniker søges til Hvidovre

Stiholt Hydraulic blev etableret i 1991 og har fire afdelinger beliggende i Aalborg, Viborg, Nørre Aaby og København. Størstedelen af vores aktiviteter består af opbygning, reparation og vedligeholdelse af materiel inden for vores hovedområder: Palfinger kraner, Fassi kraner, renovationsmateriel fra NTM og Jekko minikraner.

I København holder vi til på Avedøre Holme og har et moderne værksted til at boltre os på. Vi har et godt sammenhold og holdånd. Vi arbejder hovedsageligt med NTM aggregater, eller skraldekasser, så vores dagligdag er udfordrende, men alligevel alsidig.

Personlige kvalifikationer:

• Du skal kende til teknik, mekanik og el på store maskiner og gerne have erfaring med hydraulik-arbejde, evt. på skraldebiler, lastbiler eller landbrugsmaskiner.

• Du skal være klar til at have ansvaret for en stor kunde, der skal have sine NTM-aggregater serviceret på sine egne adresser. Til dette får du værkstedsbil stillet til rådighed, og der er mulighed for at du starter arbejdet fra din hjemmeadresse.

• Du får direkte kundekontakt og skal kunne begå dig mundtligt og skriftligt med både kunder, kollegaer og leverandører.

Vi forventer at du har evner og vilje til at få tingene til at lykkedes og at der er kvalitet i dit arbejde – også selv om det måtte være på forskellige tider af dagen. Til gengæld får du et spændende og udfordrende job med stor grad af selvbestemmelse og ansvar. Og selvfølgelig velordnede arbejds- og lønforhold samt fordelagtig sundhedsordning.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du brug for yderligere information om stillingen, kan du kontakte Troels Nielsen på telefon +45 60 29 44 09.

Søg jobbet ved at sende en ansøgning til job@stiholt.dk. Mærket ”Servicetekniker, København”.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Im. Stiholt A/S er autoriseret Scania forhandler, Palfinger forhandler, Fassi forhandler, Jekko forhandler, Hammar servicepartner og eneimportør af NTM renovationsaggregater med filialer i Sæby, Thisted, Aalborg, Hjørring, Nørre Aaby, Viborg og København. Im. Stiholt A/S beskæftiger sig med salg og servicering af den tunge trafik og har i alt ca. 220 ansatte.

Im. Stiholt A/S er en del af Stiholt Gruppen, der beskæftiger ca. 240 medarbejdere og arbejder ud fra værdierne Tillid, Kvalitet og Viden. Vi sætter kunden i fokus og søger altid at finde frem til den bedste løsning i samarbejde med kunden, og får det gjort rigtigt første gang.

Ud af de ca. 240 medarbejdere er de ca. 35 lærlinge/elever, så vi altid har næste generation af dygtige medarbejdere på vej. Det er lige fra lastvognsmekanikere, kranmekanikere, handelsassistenter på lageret, kontorassistenter, IT supportere og til kleinsmede.

Venligst henvis til ''Servicetekniker, København'' ved ansøgning

Stillingstype

Servicetekniker

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Lokation

Hvidovre, København

Har du brug for yderligere information om stillingen, kan du kontakte Troels Nielsen på telefon +45 60 29 44 09.

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Stiholt Hydraulic i København servicerer og reparerer vi alt med hydraulik, som bl.a. er NTM skraldebiler. Vi laver også lovpligtig eftersyn af lift og kran samt service og reparation af lift og kran.

Læs mere om os her →

Adresse

Avedøreholmen 92, 2650 Hvidovre