fbpx
Svejsning_klarhed

Montør med vilje søges

Til vores afdeling i Nørre Aaby søger vi en montør med vilje til at arbejde med hydraulik og mekanik.

Stiholt Hydraulic blev etableret i 1991 og har fire afdelinger som er beliggende i henholdsvis Aalborg, Viborg, Nørre Aaby og København. Størstedelen af vores aktiviteter består af opbygning, reparation og vedligeholdelse af materiel inden for vores hovedområder: Palfinger kraner, Fassi kraner, renovationsmateriel fra NTM og Jekko minikraner.

Vi sælger, servicerer og reparerer lastbilkraner, renovationsaggregater samt selvkørende Jekko kraner og slamsugere og det meste af andet med hydraulik. Vi er servicepartner for ROLBA slamsuger og servicerer samt reparerer alle typer slamsugere, og vi er servicepartner for Hammar sideloadere i alle vores fire afdelinger.

Arbejdsområder:

Du vil blandt andet komme til at arbejde med smedarbejde, reparation og service fortrinsvis på renovations-aggregater endvidere også reparation og service af slamsugere, kraner og andre former for hydraulik. Arbejdet vil være på vores værksted og ude i marken hos kunderne.

Personlige kvalifikationer:

• Har interesse og flair for at lære nye kompetencer
•  Har kendskab til brug af PC
•  Du har kørekort B
•  Er god til at samarbejde
•  Er selvstændig, engageret og fleksibel
•  Får noget fra hånden og har samtidig fokus på kvaliteten af eget arbejde
•  Yder gerne en ekstra indsats i pressede situationer
•  Er positiv og glad for at møde kollegaer og kunder

Vi tilbyder dig:

• Et uformelt, travlt og engageret arbejdsmiljø med gode kollegaer
• Et spændende og udfordrende job
• Velordnede arbejds- og lønforhold
• Fordelagtig sundhedsordning

Ansøgning:

Vi indkalder kandidater løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt dog senest 8. februar 2023, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Din ansøgning skal sendes på job@stiholt.dk mærket ”Montør, Nørre Aaby”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Troels Nielsen på telefon 60 29 44 09.

Im. Stiholt A/S er autoriseret Scania forhandler, Palfinger forhandler, Fassi forhandler, Jekko forhandler, Hammar servicepartner og eneimportør af NTM renovationsaggregater med filialer i Sæby, Thisted, Aalborg, Hjørring, Nørre Aaby, Viborg og København. Im. Stiholt A/S beskæftiger sig med salg og servicering af den tunge trafik og har i alt ca. 220 ansatte.

Im. Stiholt A/S er en del af Stiholt Gruppen, der beskæftiger ca. 240 medarbejdere og arbejder ud fra værdierne Tillid, Kvalitet og Viden. Vi sætter kunden i fokus og søger altid at finde frem til den bedste løsning i samarbejde med kunden, og får det gjort rigtigt første gang.

Ud af de ca. 240 medarbejdere er de ca. 35 lærlinge/elever, så vi altid har næste generation af dygtige medarbejdere på vej. Det er lige fra lastvognsmekanikere, kranmekanikere, handelsassistenter på lageret, kontorassistenter, IT supportere og til kleinsmede.

Venligst henvis til ''Montør, Nørre Aaby'' ved ansøgning

Stillingstype

Montør

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Lokation

Nørre Aaby, Fyn

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Troels Nielsen på telefon 60 29 44 09.

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Stiholt Hydraulic i Nørre Aaby laver vi eftersyn, servicerer og reparerer NTM skraldebiler, dyretransporter, kraner, slamsuger samt andet hydraulik. Derudover laver vi hydraulikslanger med fittings mens kunden venter.

Læs mere om os her →

Adresse

Fabriksvej 11, 8850 Nørre Aaby