fbpx
Svejsning_klarhed

Montør med vilje søges

Til vores afdeling i Hvidovre søger vi en montør med vilje til at arbejde med hydraulik og mekanik.

Vi er en del af Stiholt gruppen med 9 afdelinger i Danmark. Hos os vil du blandt andet komme til at arbejde med smedarbejde, reparation og service fortrinsvis af renovations-aggregater endvidere også smedearbejde, reparation og service af slamsugere og andre former for hydraulik.

Vi forventer, at du har hænderne skruet rigtigt på og du er villig til at tage fat. Det er en fordel, men ikke et krav, at du er uddannet smed, kranmekaniker, landbrugsmaskine-mekaniker, automekaniker, lastbilmekanikker eller lignende.

Som medarbejder hos Stiholt forventer vi, at du følger tingene til dørs og laver selvkontrol på dit arbejde, så dine kunder føler, de får kvalitet både i service, materiel og planlægning, når de kommer på værkstedet hos Stiholt.

Arbejdsområder:

Du vil blandt andet komme til at arbejde med smedarbejde, reparation og service fortrinsvis på renovations-aggregater endvidere også reparation og service af slamsugere, kraner og andre former for hydraulik. Arbejdet vil være på vores værksted og ude i marken hos kunderne.

Personlige kvalifikationer:

• Har interesse og flair for at lære nye kompetencer
• Har kendskab til brug af PC
• Er god til at samarbejde
• Er selvstændig, engageret og fleksibel
• Får noget fra hånden og har samtidig fokus på kvaliteten af eget arbejde
• Yder gerne en ekstra indsats i pressede situationer
• Er positiv og glad for at møde kollegaer og kunder

Vi tilbyder dig:

• Et uformelt, travlt og engageret arbejdsmiljø med gode kollegaer
• Et spændende og udfordrende job
• Velordnede arbejds- og lønforhold
• Fordelagtig sundhedsordning

Ansøgning:

Vi indkalder kandidater løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt dog senest 8. februar 2023, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Din ansøgning skal sendes på job@stiholt.dk mærket ”Montør, Hvidovre”.

Har du brug for yderligere information om stillingen kontakt værkfører Jeff Rosenkilde på telefon +45 20 41 78 64.

Im. Stiholt A/S er autoriseret Scania forhandler, Palfinger forhandler, Fassi forhandler, Jekko forhandler, Hammar servicepartner og eneimportør af NTM renovationsaggregater med filialer i Sæby, Thisted, Aalborg, Hjørring, Nørre Aaby, Viborg og København. Im. Stiholt A/S beskæftiger sig med salg og servicering af den tunge trafik og har i alt ca. 220 ansatte.

Im. Stiholt A/S er en del af Stiholt Gruppen, der beskæftiger ca. 240 medarbejdere og arbejder ud fra værdierne Tillid, Kvalitet og Viden. Vi sætter kunden i fokus og søger altid at finde frem til den bedste løsning i samarbejde med kunden, og får det gjort rigtigt første gang.

Ud af de ca. 240 medarbejdere er de ca. 35 lærlinge/elever, så vi altid har næste generation af dygtige medarbejdere på vej. Det er lige fra lastvognsmekanikere, kranmekanikere, handelsassistenter på lageret, kontorassistenter, IT supportere og til kleinsmede.

Venligst henvis til ''Montør, Hvidovre'' ved ansøgning

Stillingstype

Montør

Ansøgningsfrist

Den 8. februar 2023

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Lokation

Hvidovre, København

Har du brug for yderligere information, bedes du kontakte værkfører Jeff Rosenkilde på +45 20 41 78 64.

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Stiholt Hydraulic i København servicerer og reparerer vi alt med hydraulik, som bl.a. er NTM skraldebiler. Vi laver også lovpligtig eftersyn af lift og kran samt service og reparation af lift og kran.

Læs mere om os her →

Adresse

Avedøreholmen 92, 2650 Hvidovre