fbpx
svejsning-stiholt

Mekaniker, smed eller tekniker søges til Aalborg

Stiholt Hydraulic i Aalborg søger enten en mekaniker, smed eller tekniker med vilje til at lære at arbejde med hydraulik og mekanik.

Til dagligt beskæftiger vores medarbejdere sig med slamsugere og NTM-aggregater. Ja, vi arbejder med alt forefaldende hydraulik. Som vores kollega vil du blive mødt af et godt sammenhold med god værkstedshumor.

Hos os vil du blandt andet komme til at arbejde med smedarbejde, reparation og service fortrinsvis af renovations-aggregater endvidere også smedearbejde, reparation og service af slamsugere og andre former for hydraulik, desuden vil du arbejde med reparation og service af vinterbekæmpelses- og renholdelsesudstyr.

Personlige kvalifikationer:

• Har interesse og flair for at lære nye kompetencer
• Har kendskab til brug af PC
• Er god til at samarbejde
• Er selvstændig, engageret og fleksibel
• Får noget fra hånden og har samtidig fokus på kvaliteten af eget arbejde
• Yder gerne en ekstra indsats i pressede situationer
• Er positiv og glad for at møde kollegaer og kunder

Vi tilbyder dig:

• Et uformelt, travlt og engageret arbejdsmiljø med gode kollegaer
• Et spændende og udfordrende job
• Velordnede arbejds- og lønforhold
• Fordelagtig sundhedsordning

Hos Stiholt arbejder vi efter værdierne Tillid, Kvalitet og Viden. Her plejer vi vores kunders tillid til os, ved at sætte kunden i fokus og sammen finde den bedste løsning i første forsøg - og vi forventer, at du har samme tilgang til dit daglige arbejde. 

Som medarbejder hos Stiholt forventer vi, at du følger tingene til dørs, og laver selvkontrol på dit arbejde, så dine kunder føler, de får kvalitet både i service, materiel og planlægning når de kommer på værkstedet hos Stiholt.

Søg jobbet ved at sende en ansøgning til job@stiholt.dk, hvor du i emnefeltet skriver ''Mekaniker/smed/tekniker, Aalborg''.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Im. Stiholt A/S er autoriseret Scania forhandler, Palfinger forhandler, Fassi forhandler, Jekko forhandler, Hammar servicepartner og eneimportør af NTM renovationsaggregater med filialer i Sæby, Thisted, Aalborg, Hjørring, Nørre Aaby, Viborg og København. Im. Stiholt A/S beskæftiger sig med salg og servicering af den tunge trafik og har i alt ca. 220 ansatte.

Im. Stiholt A/S er en del af Stiholt Gruppen, der beskæftiger ca. 240 medarbejdere og arbejder ud fra værdierne Tillid, Kvalitet og Viden. Vi sætter kunden i fokus og søger altid at finde frem til den bedste løsning i samarbejde med kunden, og får det gjort rigtigt første gang.

Ud af de ca. 240 medarbejdere er de ca. 35 lærlinge/elever, så vi altid har næste generation af dygtige medarbejdere på vej. Det er lige fra lastvognsmekanikere, kranmekanikere, handelsassistenter på lageret, kontorassistenter, IT supportere og til kleinsmede.

Venligst henvis til ''Mekaniker/smed/tekniker, Aalborg'' ved ansøgning

Stillingstype

Mekaniker, smed eller tekniker

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Lokation

Aalborg, Nordjylland

Har du brug for yderligere information, bedes du kontakte Troels Nielsen på +45 60 29 44 09.

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Stiholt Hydraulic i Aalborg servicerer og reparerer vi alle typer kraner, lifte, skraldebiler, slamsugere og andet hydraulik.

Læs mere om os her →

Adresse

Tarmvej 2, 9220 Aalborg