Steffen - Kranværkfører

Smed el. kranmekaniker søges til vores værksted i Aalborg

Hos Stiholt arbejder vi efter værdierne Tillid, Kvalitet og Viden.

Der er travlt i vores nystartet kranafdeling og vi søger derfor en smed eller kranmekaniker, som kan hjælpe os med at holde et højt serviceniveau.

Vi plejer vores kunders tillid til os, ved at sætte kunden i fokus og sammen finde den bedste løsning i første forsøg – og vi forventer, at du har samme tilgang til dit daglige arbejde.

Som medarbejder hos Stiholt forventer vi, at du følger tingene til dørs, og laver selvkontrol på dit arbejde, så dine kunder føler, de får kvalitet både i service, materiel og planlægning når de kommer på værkstedet hos Stiholt.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du har hænderne skruet rigtigt på og at du er villig til at tage fat. Du kommer med kran erfaring fra tidligere job, og det er en fordel, men ikke et krav, at du er uddannet kranmekaniker, landbrugsmaskine-mekaniker eller lignende og har en bred erfaring med hydraulik- og elarbejde.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med service/vedligehold af kraner samt andre former for hydraulik.

Personlige kvalifikationer

• Har erfaring med kranarbejde

• Har interesse og flair for el og hydraulik

• Har kendskab til brug af PC, herunder brug af PC baseret fejlfindingsprogrammer

• Er god til at samarbejde

• Er selvstændig, engageret og fleksibel

• Får noget fra hånden og har samtidig fokus på kvaliteten af eget arbejde

• Yder gerne en ekstra indsats i pressede situatione

• Er positiv og glad for at møde kollegaer og kunder

Vi tilbyder dig:

• Et uformelt, travlt og engageret arbejdsmiljø med gode kollegaer

• Et spændende og udfordrende job

• Velordnede arbejds- og lønforhold

• Fordelagtig sundhedsordning

Søg jobbet ved at sende en ansøgning til job@stiholt.dk, mærket ”Kranmekaniker, Aalborg”.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Im. Stiholt A/S er autoriseret Scania forhandler, Palfinger forhandler, Fassi forhandler, Jekko forhandler, Hammar servicepartner og eneimportør af NTM renovationsaggregater med filialer i Sæby, Thisted, Aalborg, Hjørring, Nørre Aaby og København. Im. Stiholt A/S beskæftiger sig med salg og servicering af den tunge trafik og har i alt ca. 220 ansatte.

Im. Stiholt A/S er en del af Stiholt Gruppen, der beskæftiger ca. 240 medarbejdere og arbejder ud fra værdierne Tillid, Kvalitet og Viden. Vi sætter kunden i fokus og søger altid at finde frem til den bedste løsning i samarbejde med kunden, og får det gjort rigtigt første gang.

Ud af de ca. 240 medarbejdere er de ca. 35 lærlinge/elever, så vi altid har næste generation af dygtige medarbejdere på vej. Det er lige fra lastvognsmekanikere, kranmekanikere, handelsassistenter på lageret, kontorassistenter, IT supportere og til kleinsmede.

Venligst henvis til ''Smed/Kranmekaniker, Aalborg'' ved ansøgning

Stillingstype

Smed el. kranmekaniker

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Lokation

Aalborg

Har du brug for yderligere informationer om stillingen, bedes du kontakte Steffen Forslund Jensen på tlf.: +45 51 56 10 10.

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Stiholt Hydraulic i Aalborg servicerer og reparerer vi alle typer kraner, lifte, renovationsaggregater, slamsugere og andet hydraulik. Vores sælger af NTM renovationsaggregater har kontor i Aalborg, men sælger til hele Danmark.

Adresse

Tarmvej 7, 9220 Aalborg Øst