Kranmekaniker søges til vores værksted i Nørre Aaby

Hos Stiholt arbejder vi efter værdierne Tillid, Kvalitet og Viden.

Vi plejer vores kunders tillid til os, ved at sætte kunden i fokus og sammen finde den bedste løsning i første forsøg – og vi forventer, at du har samme tilgang til dit daglige arbejde.

Som medarbejder hos Stiholt forventer vi, at du følger tingene til dørs, og laver selvkontrol på dit arbejde, så dine kunder føler, de får kvalitet både i service, materiel og planlægning når de kommer på værkstedet hos Stiholt.

Viden
Vi forventer, at du har hænderne skruet rigtigt på og at du er villig til at tage fat. Det er en fordel, men ikke et krav, at du er uddannet kranmekaniker, landbrugsmaskine-mekaniker eller lignende og har en bred erfaring med hydraulik- og elarbejde.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med montering og service/vedligehold af kraner samt andre former for hydraulik.

Personlige kvalifikationer
Har erfaring med kran-arbejde
Har interesse og flair for el og hydraulik
Har kendskab til brug af PC, herunder brug af PC baseret fejlfindingsprogrammer
Er god til at samarbejde
Er selvstændig, engageret og fleksibel
Får noget fra hånden og har samtidig fokus på kvaliteten af eget arbejde
Yder gerne en ekstra indsats i pressede situationer
Er positiv og glad for at møde kollegaer og kunder
Kørekort B et krav og gerne C

Vi tilbyder dig
Et uformelt, travlt og engageret arbejdsmiljø med gode kollegaer
Et spændende og udfordrende job
Velordnede arbejds- og lønforhold
Fordelagtig sundhedsordning

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du brug for yderligere information om stillingen kontakt værkstedschef Keld Morgen på telefon +45 2939 0565.

Søg jobbet ved at sende en ansøgning til job@stiholt.dk, mærket ”Kranmekaniker, Fyn”.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.


Im. Stiholt A/S er autoriseret Scania forhandler, Palfinger forhandler, Fassi forhandler, Jekko forhandler, Hammar servicepartner og eneimportør af NTM renovationsaggregater med filialer i Sæby, Thisted, Aalborg, Hjørring, Nørre Aaby og København. Im. Stiholt A/S beskæftiger sig med salg og servicering af den tunge trafik og har i alt ca. 220 ansatte.

Im. Stiholt A/S er en del af Stiholt Gruppen, der beskæftiger ca. 240 medarbejdere og arbejder ud fra værdierne Tillid, Kvalitet og Viden. Vi sætter kunden i fokus og søger altid at finde frem til den bedste løsning i samarbejde med kunden, og får det gjort rigtigt første gang.

 Ud af de ca. 240 medarbejdere er de ca. 35 lærlinge/elever, så vi altid har næste generation af dygtige medarbejdere på vej. Det er lige fra lastvognsmekanikere, kranmekanikere, handelsassistenter på lageret, kontorassistenter, IT supportere og til kleinsmede.