fbpx
Kranmekanikerlærling søges - København

Kranmekaniker lærling søges til Aalborg

Har du mod på at få olie på fingrene, gang i hovedet og bruge dine muskler i en meget alsidig hverdag, er det måske dig vi skal bruge.

Vi søger en ny kranmekaniker lærling, som har gennemført grundforløbet som entréprenør- & landbrugsmaskinmekaniker.

Til dagligt beskæftiger vores medarbejdere sig med slamsugere og NTM-aggregater. Ja, vi arbejder med alt forefaldende hydraulik. Som vores kollega vil du blive mødt af et godt sammenhold med god værkstedshumor.

Vi lægger vægt på:

• At du er interesseret og motiveret for uddannelsen
• At du er engageret
• At du er stabil og pligtopfyldende
• At du har gå-på-mod og gode samarbejdsevner

Vi har fokus på:

• Sikkerhed
• Fleksibilitet
• Ansvar og engagement

Vi tilbyder:

• En spændende læretid med mange udfordringer
• Gode arbejdsforhold og gode kolleger
• En alsidig arbejdsplads

Hos Stiholt arbejder vi efter værdierne Tillid, Kvalitet og Viden.

Vi plejer vores kunders tillid til os, ved at sætte kunden i fokus og sammen finde den bedste løsning i første forsøg - og vi forventer, at du har samme tilgang til dit daglige arbejde.

Som medarbejder hos Stiholt forventer vi, at du følger tingene til dørs, og laver selvkontrol på dit arbejde, så dine kunder føler, de får kvalitet både i service, materiel og planlægning når de kommer på værkstedet hos Stiholt.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Søg jobbet ved at sende en ansøgning til job@stiholt.dk, hvor du i emnefeltet skriver ''Kranmekaniker lærling, Aalborg''.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Im. Stiholt A/S er autoriseret Scania forhandler, Palfinger forhandler, Fassi forhandler, Jekko forhandler, Hammar servicepartner og eneimportør af NTM renovationsaggregater med filialer i Sæby, Thisted, Aalborg, Hjørring, Nørre Aaby, Viborg og København. Im. Stiholt A/S beskæftiger sig med salg og servicering af den tunge trafik og har i alt ca. 220 ansatte.

Im. Stiholt A/S er en del af Stiholt Gruppen, der beskæftiger ca. 240 medarbejdere og arbejder ud fra værdierne Tillid, Kvalitet og Viden. Vi sætter kunden i fokus og søger altid at finde frem til den bedste løsning i samarbejde med kunden, og får det gjort rigtigt første gang.

Ud af de ca. 240 medarbejdere er de ca. 35 lærlinge/elever, så vi altid har næste generation af dygtige medarbejdere på vej. Det er lige fra lastvognsmekanikere, kranmekanikere, handelsassistenter på lageret, kontorassistenter, IT supportere og til kleinsmede.

Venligst henvis til ''Kranmekaniker lærling, Aalborg'' ved ansøgning

Stillingstype

Kranmekaniker lærling

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Lokation

Aalborg, Nordjylland

Har du brug for yderligere information, bedes du kontakte Troels Nielsen på +45 60 29 44 09.

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Stiholt Hydraulic i Aalborg servicerer og reparerer vi alle typer kraner, lifte, skraldebiler, slamsugere og andet hydraulik.

Læs mere om os her →

Adresse

Tarmvej 2, 9220 Aalborg