fbpx
Svejsning_klarhed

Hydraulik medarbejder søges til Viborg

Hos Stiholt arbejder vi efter værdierne Tillid, Kvalitet og Viden.

Vi plejer vores kunders tillid til os, ved at sætte kunden i fokus og sammen finde den bedste løsning i første forsøg – og vi forventer, at du har samme tilgang til dit daglige arbejde.

Som medarbejder hos Stiholt forventer vi, at du følger tingene til dørs, og laver selvkontrol på dit arbejde, så dine kunder føler, de får kvalitet både i service, materiel og planlægning når de kommer på værkstedet hos Stiholt.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du har hænderne skruet rigtigt på og at du er villig til at tage fat. Det er en fordel, men ikke et krav, at du er uddannet kranmekaniker, landbrugsmaskine-mekaniker eller lignende og har en bred erfaring med hydraulik- og elarbejde.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med montering og service/vedligehold af kraner samt andre former for hydraulik.

Personlige kvalifikationer

• Erfaring og flair for el og hydraulik

• Kendskab til PC, herunder brug af PC-baseret fejlfindingsprogrammer

• God til at samarbejde

• Selvstændig, engageret og fleksibel

• Får noget fra hånden og samtidig har fokus på kvaliteten af eget arbejde

• Yder gerne en ekstra indsats i pressede situationer

• Er positiv og glad for at møde kollegaer

• Kørekort til B er et krav og gerne C

Vi tilbyder dig:

• Et uformelt, travlt og engageret arbejdsmiljø med gode kollegaer

• Velordnede arbejds- og lønforhold

• Fordelagtig sundhedsordning

Hos Stiholt arbejder vi efter værdierne Tillid, Kvalitet og Viden.

Vi plejer vores kunders tillid til os, ved at sætte kunden i fokus og sammen finde den bedste løsning i første forsøg - og vi forventer, at du har samme tilgang til dit daglige arbejde.

Som medarbejder hos Stiholt forventer vi, at du følger tingene til dørs, og laver selvkontrol på dit arbejde, så dine kunder føler, de får kvalitet både i service, materiel og planlægning når de kommer på værkstedet hos Stiholt.

Søg jobbet ved at sende en ansøgning til job@stiholt.dk, hvor du i emnefeltet skriver ''Hydraulik medarbejder, Viborg''.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Im. Stiholt A/S er autoriseret Scania forhandler, Palfinger forhandler, Fassi forhandler, Jekko forhandler, Hammar servicepartner og eneimportør af NTM renovationsaggregater med filialer i Sæby, Thisted, Aalborg, Hjørring, Nørre Aaby, Viborg og København. Im. Stiholt A/S beskæftiger sig med salg og servicering af den tunge trafik og har i alt ca. 220 ansatte.

Im. Stiholt A/S er en del af Stiholt Gruppen, der beskæftiger ca. 240 medarbejdere og arbejder ud fra værdierne Tillid, Kvalitet og Viden. Vi sætter kunden i fokus og søger altid at finde frem til den bedste løsning i samarbejde med kunden, og får det gjort rigtigt første gang.

Ud af de ca. 240 medarbejdere er de ca. 35 lærlinge/elever, så vi altid har næste generation af dygtige medarbejdere på vej. Det er lige fra lastvognsmekanikere, kranmekanikere, handelsassistenter på lageret, kontorassistenter, IT supportere og til kleinsmede.

Venligst henvis til ''Hydraulik medarbejder, Viborg'' ved ansøgning

Stillingstype

Hydraulikmekaniker, lastvognsmekaniker, automekaniker, smed el. lign.

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Lokation

Viborg

Har du brug for yderligere information, bedes du kontakte Troels Nielsen på +45 60 29 44 09.

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Stiholt Hydraulic i Viborg kan du blive en del af et mindre nystartet værksted.

Adresse

Ærøvej 14, 8800 Viborg