Kranmekanikerlærling søges - København

Stiholt Hydraulic søger en kranmekaniker lærling til Hvidovre

Hos Stiholt arbejder vi efter værdierne Tillid, Kvalitet og Viden.

Vi plejer vores kunders tillid til os, ved at sætte kunden i fokus og sammen finde den bedste løsning i første forsøg - og vi forventer, at du har samme tilgang til dit daglige arbejde.

Som medarbejder hos Stiholt forventer vi, at du følger tingene til dørs, og laver selvkontrol på dit arbejde, så dine kunder føler, de får kvalitet både i service, materiel og planlægning når de kommer på værkstedet hos Stiholt.

I København holder vi til på Avedøre Holme og har et moderne værksted til at boltre os på. Vores team bygger på et godt sammenhold og holdånd. Vi arbejder hovedsageligt med NTM aggregater, eller skraldekasser, så vores dagligdag er udfordrende, men alligevel alsidig.

Vi søger en ny kranmekaniker lærling, som har gennemført grundforløbet som entréprenør- & landbrugsmaskinmekaniker. Her vil du blandt andet komme til at arbejde med reparation og service af renovations- aggregater, slamsugere, kraner og andre former for hydraulik.

Har du mod på at få olie på fingrene, gang i hovedet og bruge dine muskler i en meget alsidig hverdag, er det måske dig vi skal bruge.

Vi lægger vægt på:

• At du er interesseret og motiveret for uddannelsen

• At du er engageret

• Ansvar og engagement

• At du har gå-på-mod og gode samarbejdsevner

Vi har fokus på:

• Sikkerhed

• Fleksibilitet

• Ansvar og engagement

Vi tilbyder:

• En spændende læretid med mange udfordringer

• Gode arbejdsforhold og gode kollegaer

• En alsidig arbejdsplads

Søg jobbet ved at sende en ansøgning til job@stiholt.dk, hvor du i emnefeltet skriver ''Kranmekaniker lærling, København''.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Im. Stiholt A/S er autoriseret Scania forhandler, Palfinger forhandler, Fassi forhandler, Jekko forhandler, Hammar servicepartner og eneimportør af NTM renovationsaggregater med filialer i Sæby, Thisted, Aalborg, Hjørring, Nørre Aaby, Viborg og København. Im. Stiholt A/S beskæftiger sig med salg og servicering af den tunge trafik og har i alt ca. 220 ansatte.

Im. Stiholt A/S er en del af Stiholt Gruppen, der beskæftiger ca. 240 medarbejdere og arbejder ud fra værdierne Tillid, Kvalitet og Viden. Vi sætter kunden i fokus og søger altid at finde frem til den bedste løsning i samarbejde med kunden, og får det gjort rigtigt første gang.

Ud af de ca. 240 medarbejdere er de ca. 35 lærlinge/elever, så vi altid har næste generation af dygtige medarbejdere på vej. Det er lige fra lastvognsmekanikere, kranmekanikere, handelsassistenter på lageret, kontorassistenter, IT supportere og til kleinsmede.

Venligst henvis til ''Kranmekaniker lærling, København'' ved ansøgning

Stillingstype

Kranmekaniker lærling

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Lokation

Hvidovre, København

Har du brug for yderligere information, bedes du kontakte Jeff Rosenkilde på tlf.: +45 20 41 78 64.

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Stiholt Hydraulic i København servicerer og reparerer vi alt med hydraulik. Det er blandt andet NTM renovationsaggregater. Vi laver også lovpligtig eftersyn af lift og kran samt service og reparation af lift og kran.

Adresse

Avedøreholmen 92, 2650 Hvidovre