Arbejde hos Stiholt

Har du lyst til at være en del af Im. Stiholt A/S og vores Hydraulic afdeling?

Vi har afdelinger tre forskellige steder i landet. Og selvom vi arbejder under ét navn, er vi alligevel lidt forskellige.

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere, som vil være en del af af os.

Aalborg

Tarmvej 7, 9220 Aalborg Øst

Den største afdeling ligger i Aalborg. Vi er en gruppe på 19 kollegaer og har for nyligt udvidet værkstedet, så der nu er ca. 1.600 m2 at boltre sig på. Dette gør, at vi kan holde ny-opbygninger, slamsugere, kraner og NTM aggregater lidt mere adskilte. Vi har et godt sammenhold med god værkstedshumor. Opgaverne er mange og meget forskellige, så vi tilpasser os opgaverne som de ruller ind.

Uopfordret ansøgning

Har du lyst til at arbejde hos os, så send en uopfordret ansøgning til job@stiholt.dk – skriv i emnefeltet at du søger hos Stiholt Hydraulic i Aalborg – ellers kig forbi og spørg efter Troels Nielsen.

Nørre Aaby

Fabriksvej 11, 5580 Nørre Aaby

I Nørre Aaby er vi en større gruppe på 14 kollegaer med opdeling af værkstedet, så de medarbejdere, der arbejder med NTM aggregater og kraner ikke “forurener” de områder, hvor der arbejdes med dyretransport. Vi har en familiær holdånd og løfter opgaverne i flok. Vi har mange forskellige opgaver, hvilket gør dagene indholdsrige og sjældent kedelige.

Uopfordret ansøgning

Har du lyst til at arbejde hos os, så send en uopfordret ansøgning til job@stiholt.dk – skriv i emnefeltet at du søger hos Stiholt Hydraulic i Nørre Aaby – ellers kig forbi og spørg efter Keld Morgen.

København

Avedøreholmen 92, 2650 Hvidovre

I København holder vi til på Avedøre Holme og har et moderne værksted til at boltre os på. Vi er en gruppe på 8 kollegaer med et godt sammenhold og holdånd. Vi arbejder hovedsageligt med NTM aggregater, eller skraldekasser, så vores dagligdag er udfordrende, men alligevel alsidig.

Uopfordret ansøgning

Har du lyst til at arbejde hos os, så send en uopfordret ansøgning til job@stiholt.dk – skriv i emnefeltet at du søger hos Stiholt Hydraulic i København – ellers kig forbi og spørg efter Dan Lange eller Jeff Rosenkilde.

Brug for mere information om vores afdelinger?

Ring til vores Hydraulik chef Troels Nielsen på +45 96 35 77 35.