Arbejde hos Stiholt

Har du lyst til at være en del af Im. Stiholt A/S og vores Hydraulic afdeling?

Vi har afdelinger fire forskellige steder i landet. Og selvom vi arbejder under ét navn, er vi alligevel lidt forskellige.

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere, som vil være en del af af os.

Aalborg

Tarmvej 2, 9220 Aalborg Øst

Den største afdeling ligger i Aalborg. Her arbejder vi bl.a. med ny-opbygninger, slamsugere, kraner og NTM aggregater. Vi har et godt sammenhold med god værkstedshumor. Vores arbejdsopgaver er meget forskellige, så vi tilpasser os til de opgaver som kommer ind igennem døren.

Uopfordret ansøgning

Har du lyst til at arbejde hos os, så send en uopfordret ansøgning til job@stiholt.dk – skriv i emnefeltet at du søger hos Stiholt Hydraulic i Aalborg – ellers kig forbi og spørg efter Troels Nielsen.

Nørre Aaby

Fabriksvej 11, 5580 Nørre Aaby

I Nørre Aaby er vi fordelt på to hold. Et hold på værkstedet, som primært arbejder med NTM aggregater og kraner. Det andet hold arbejder lidt længere nede, hvor de arbejder med dyretransport. Opdelingen af de to værksteder er opført for, at kraner osv. ikke forurener området med dyretransport. Som kollegaer har vi en familiær holdånd og løfter opgaverne i flok. Vi har mange forskellige opgaver, hvilket gør dagene indholdsrige og sjældent kedelige.

Uopfordret ansøgning

Har du lyst til at arbejde hos os, så send en uopfordret ansøgning til job@stiholt.dk – skriv i emnefeltet at du søger hos Stiholt Hydraulic i Nørre Aaby – ellers kig forbi og spørg efter Keld Morgen.

København

Avedøreholmen 92, 2650 Hvidovre

I København holder vi til på Avedøre Holme og har et moderne værksted til at boltre os på. Vi har et godt sammenhold og holdånd. Vi arbejder hovedsageligt med NTM aggregater, eller skraldekasser, så vores dagligdag er udfordrende, men alligevel alsidig.

Uopfordret ansøgning

Har du lyst til at arbejde hos os, så send en uopfordret ansøgning til job@stiholt.dk – skriv i emnefeltet at du søger hos Stiholt Hydraulic i København – ellers kig forbi og spørg efter Dan Lange eller Jeff Rosenkilde.

Viborg

Ærøvej 14, 8800 Viborg

I Viborg finder du et nystartet værksted, som tilbyder service på NTM renovationsaggregater samt en bred service på alt forefaldende hydraulik som f.eks. slamsugere, tipsættevogne, hejselad og kraner.

Uopfordret ansøgning

Har du lyst til at arbejde hos os, så send en uopfordret ansøgning til job@stiholt.dk – skriv i emnefeltet at du søger hos Stiholt Hydraulic i Viborg – ellers kig forbi og spørg efter Kim Boier Andersen.

Brug for mere information om vores afdelinger?

Ring til Troels Nielsen på +45 60 29 44 09.