Kranmekanikerlærling søges - Aalborg

Aalborg søger en kranmekaniker lærling

Hos Stiholt arbejder vi efter værdierne Tillid, Kvalitet og Viden.

Til dagligt beskæftiger vores medarbejdere sig med ny-opbygninger, slamsugere, kraner og NTM-aggregater. Ja, vi arbejder med alt forefaldende hydraulik. Som vores kollega vil du blive mødt af et godt sammenhold med god værkstedshumor.

Som medarbejder hos Stiholt forventer vi, at du følger tingene til dørs, og laver selvkontrol på dit arbejde, så dine kunder føler, de får kvalitet både i service, materiel og planlægning når de kommer på værkstedet hos Stiholt.

Vi søger en ny kranmekaniker lærling, som har gennemført grundforløbet som entréprenør- & landbrugsmaskinmekaniker.

Har du mod på at få olie på fingrene, gang i hovedet og bruge dine muskler i en meget alsidig hverdag, er det måske dig vi skal bruge.

Vi lægger vægt på:

• At du er interesseret og motiveret for uddannelsen

• At du er engageret

• Ansvar og engagement

• At du har gå-på-mod og gode samarbejdsevner

Vi har fokus på:

• Sikkerhed

• Fleksibilitet

• Ansvar og engagement

Vi tilbyder:

• En spændende læretid med mange udfordringer

• Gode arbejdsforhold og gode kollegaer

• En alsidig arbejdsplads

Søg jobbet ved at sende en ansøgning til job@stiholt.dk, hvor du i emnefeltet skriver ''Kranmekaniker lærling, Aalborg''.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Im. Stiholt A/S er autoriseret Scania forhandler, Palfinger forhandler, Fassi forhandler, Jekko forhandler, Hammar servicepartner og eneimportør af NTM renovationsaggregater med filialer i Sæby, Thisted, Aalborg, Hjørring, Nørre Aaby, Viborg og København. Im. Stiholt A/S beskæftiger sig med salg og servicering af den tunge trafik og har i alt ca. 220 ansatte.

Im. Stiholt A/S er en del af Stiholt Gruppen, der beskæftiger ca. 240 medarbejdere og arbejder ud fra værdierne Tillid, Kvalitet og Viden. Vi sætter kunden i fokus og søger altid at finde frem til den bedste løsning i samarbejde med kunden, og får det gjort rigtigt første gang.

Ud af de ca. 240 medarbejdere er de ca. 35 lærlinge/elever, så vi altid har næste generation af dygtige medarbejdere på vej. Det er lige fra lastvognsmekanikere, kranmekanikere, handelsassistenter på lageret, kontorassistenter, IT supportere og til kleinsmede.

Venligst henvis til ''Kranmekaniker lærling, Aalborg'' ved ansøgning

Stillingstype

Kranmekaniker lærling

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Lokation

Aalborg

Har du brug for yderligere information, bedes du kontakte Troels Nielsen på tlf.: +45 60 29 44 09.

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Stiholt Hydraulic i Aalborg servicerer og reparerer vi alle typer kraner, lifte, renovationsaggregater, slamsugere og andet hydraulik. Vi yder reparationsgaranti på alle reparationer og al service på NTM renovationsaggregater. Vi er akkrediteret servicepartner med serviceværksted for ROLBA slamsugere og har bred erfaring i service og reparation på slamsugere af andre mærker.

Adresse

Tarmvej 7, 9220 Aalborg Øst